Nico

Doar cresa am ratat-o in rest am fost si eu furata de inertia sistemului si am parcurs evident acelasi drum ca si voi (gradinita, scoala, liceu, facultate). Nimic atat de important din punctul asta de vedere incat sa merite spus.

Ce merita spus este ca am avut norocul sa-mi petrec vacantele la tara unde dupa parerea mea se afla “raiul aromelor”, al bucuriei culinare in cel mai simplu si firesc mod posibil. In afara amintirii gusturilor pastrez in suflet bucuria si relaxarea cu care bunica mea gatea si reusea sa transforme si cea mai banala mancare de cartofi intr-un adevarat deliciu. “Sa nu gatesti niciodata suparata!” asta era cel mai important ingredient. In timp chiar am realizat ca asa este. Si la fel de important este si pentru cine gatesti.

N-am pretentii de maestru culinar. Pur si simplu imi place sa pun in mancare o stare cat mai fireasca a lucrurilor asa cum le vad eu.

Sunt adepta vegetarianismului dar nu am fost tot timpul asa ca pe site veti gasi retete de tot felul. Unele sunt inventate de mine altele sunt culese de peste tot, iar daca va recunoasteti creatia spuneti-mi si o sa va mentionez ca si creator al ei.

Sa ne bucuram asadar!

 

Leave a Reply